Beune optiek

Lindberg

Lindberg Spirit:  ”the ultimate in customizing”

Behalve een fantastisch mooi totaalontwerp heeft de bril gepatenteerde scharnieren en is de manier van monteren eenvoudig en gebaseerd op het gebruik van glazen met een hoge index. Bovendien kan de Lindberg Spirit ook geleverd worden in een gepoleerde uitgave, die de titaniumdraad een hele nieuwe glans geeft. Deze speciale gepoleerde uitgave in de Spirit collectie kan geleverd worden in alle Lindberg kleuren.

Net zoals de andere randloze brillen van Lindberg bestaat de Spirit uit een ingenieus bouwsysteem, dat het mogelijk maakt voor de opticiën individuele en op maat gemaakte brillen te creëren. Het bouwsysteem bestaat uit talloze vormen, kleuren en maten: ”the ultimate in customizing”. Het montuur weegt slechts 1,9 gram, dus ook hier kan met recht gesproken worden van een ultralichtgewicht! Het lage gewicht in combinatie met de flexibiliteit van de titaniumdraad zorgen voor een buitengewoon hoog draagcomfort.

Lindberg begon de trend voor randloze brillen in titaniumdraad in het midden van de jaren tachtig met de AIR Titanium. Dit model bestaat nog altijd en wordt over de hele wereld verkocht als een high-class product in actuele vormen en kleuren.

Met de Lindberg Spirit en de Air Titanium staat Lindberg bijzonder sterk in de strijd om de groeiende globale markt voor randloze brillen

 
Spoorstraat 35 Haaksbergen T 053-5725173 | Website: Rootz*